ESITTELY

PIRITTA

Hagman

Oma tieni kutsumusammattiini eli äitiysfysioterapeutiksi ja lantionpohjan fysioterapeutiksi kulki nuoruuden fysioterapiakoulutuksen kautta doulan eli synnytystukihenkilön (DONA) ja synnytysvalmentajan (Lamaze) työhön ja sieltä ravintoterapeutin ja personal trainer koulutusten kautta takaisin fysioterapiaan.

Olen työskennellyt raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten parissa jo yli kymmenen vuoden ajan ja huomannut kuinka paljon naisilla on murheita erityisesti keskivartalon palautumisen kanssa. Erityisalaani ovatkin suorien vatsalihasten erkauman hoitaminen, lantionpohjan fysioterapia, arpikäsittelyt (sektioarvet ja muut leikkausarvet) sekä kokonaisvaltainen synnytykseen valmistautuminen ja siitä palautuminen.

Koulutan itseäni jatkuvasti ja olen intohimoinen uusimman tiedon etsimisessä. Erityisen kiinnostunut olen ravitsemuksen keinoin omaan hyvinvointiin vaikuttamisesta, koska näen päivittäin sen merkityksen palautumisessa ja haluankin tukea asiakkaitani myös sen suhteen. Myös useat aktiiviliikkujat ja ammattiurheilijat (miehetkin!) ovat löytäneet Femmefysion faskiakäsittelyt, joiden hyöty on todettu kiistattomaksi kilpailuihin valmistautumisessa ja palautumisen nopeuttamisessa.

Hoidan naisia koko naiseuden elinkaarella eli pikkutytöstä seniori-ikään saakka ja toivonkin, että nuoret naiset hoitaisivat itseään enemmän ennaltaehkäisevästi ja naiset eivät missään iässä uskoisi hölynpölyyn virtsankarkailun normaaliudesta, pömppövatsan ja selkäkipujen pakollisuudesta, raskausajan ongelmien sietämisestä tai että kehoa ei muka voisi vahvistaa läpi koko elämän. Kyllä voi! Niin kauan kuin henki meissä pihisee, keho vastaa myös harjoitteluun!

– Piritta Hagman

Femmefysio

Gyldenintie 6, 00200 Helsinki

Pysäköinti talon takana: Hedberg merkityt paikat 3 ja 5. Metroon noin 150m.

Ajanvaraus Helsinkiin: Femmefysio

Hyvinvointikeskus Olennainen: Uusikoivistontie 40, 28130 Pori

Ajanvaraus: Hyvinvointikeskus Olennainen

Verkkokauppa: Femmefysio shop

 

Ota yhteyttä

041 507 0707
femmefysio@gmail.com